Publicitat
Terrassa

La Maurina Comerç demana més vigilància policial

El carrer de Núria, on es concentra bona part de l'oferta comercial del barri / Alberto Tallón
Publicitat

L’associació de botiguers Maurina Comerç vol més vigilància policial per combatre “la inseguretat que hi ha a diferents emplaçaments del barri i que ha deteriorat la vida dels veïns i dificultat l’activitat comercial”. Així ho van traslladar aquest dimecres representants de l’entitat en una reunió amb l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, la tinenta d’alcalde Núria Marín, el regidor de seguretat, Xavier Fernández, i la regidora de comerç, Niki Ramírez.

La trobada va servir també per compartir la necessitat d’establir ajudes al comerç i fomentar l’associacionisme entre els botiguers del barri, així com per parlar de la possibilitat d’organitzar una fira a la Maurina que sigui també una activitat de ciutat.

Totes les parts van coincidir en la necessitat de millorar la il·luminació nadalenca i en organitzar activitats que tinguin incidència positiva en el comerç local.

Publicitat
La Maurina Comerç demana més vigilància policial
To Top