Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 i retards de més de 30 minuts a l’R4

Publicitat

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit nord, del quilòmetre 6 al 4, a Ripollet, cap a Manresa. En sentit sud, la circulació és intensa del quilòmetre 0 al 2, a Montcada i Reixac, cap a Barcelona.

A la B-30 sentit sud, hi ha trànsit dens del quilòmetre 10 a l’11, a Barberà del Vallès, cap a l’enllaç amb la C-58.

A l’AP-7 sentit nord, es registren retencions del quilòmetre 146 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen amb normalitat. Els de l’R12 de Rodalies Renfe també, segons indica l’operador. En canvi, a l’R4 hi ha afectacions que poden superar els 30 minuts per una incidència que afecta les instal·lacions entre les estacions Barcelona-Sants i Plaça Catalunya.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Concili Egarenc, Segle XX i Arxiu Comarcal de l’L9 queden anul·lades degut a un tall per obres al carrer de Navas de Tolosa, fins al 15 de juliol. Els autobusos urbans d’aquesta línia es desvien pels carrers del Pare Font i de Sant Sebastià. Així, Tmesa recomana dirigir-se als pals provisionals situats al carrer del Pare Font, al carrer de Sant Sebastià o al carrer del Tren de Baix.

TGO informa de normalitat en el seu servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis també funcionen segons l’horari previst.

Publicitat
To Top