Publicitat
Terrassa

Baralla a pals al Centre de Terrassa

Detingut el presumpte agressor

Agent de la Policia Municipal de Terrassa

Es veu que un home devia diners a un altre i aquest altre li ho va reclamar. La cosa va acabar en enfrontaments a bastonades i es va saldar amb la detenció del creditor. Va ocórrer aquest dimecres a la tarda en ple Centre.

Segons testimonis, el fet es va desenvolupar en dues seqüències en el mateix escenari, la confluència del carrer de Sant Marian amb el de Sant Francesc. La primera seqüència es va desencadenar poc després de les 17 hores, quan el creditor, d’origen magrebí, va acudir al domicili del deutor per exigir els seus diners, i un familiar del deutor li va recriminar l’exigència i va baixar al carrer amb un stick de hockey amb el qual suposadament va colpejar al demandant a l’esquena. Això va manifestar un testimoni ahir a aquest diari.

Va arribar una dotació dels Mossos d’Esquadra i una ambulància es va emportar al ferit, l’individu que fet i fet seria detingut. Aquest home va tornar al cap d’un parell d’hores al lloc dels fets. “Estava encès“, va explicar un testimoni. El creditor va porfidiejar en la seva exigència, aquesta vegada armat d’un bat de beisbol, i llavors va intervenir un altre familiar del deutor, i poc després el deutor mateix. “Portava un stick“, va dir un veí.

Va haver-hi dos ferits, un d’ells el creditor enfurit, que va acabar detingut per la Policia Municipal. Uns agents havien acudit al sector en tenir notícia d’una baralla entre tres persones, una d’elles armada amb un bat i una altra amb un pal de hockey. La policia va confirmar que l’enfrontament es va deure a una reclamació de diners i va informar que el sospitós va ser detingut per tres delictes: lesions amb objecte contundent, amenaces i realització arbitrària del propi dret: és a dir, prendre’s la justícia per la seva mà.

Publicitat
Baralla a pals al Centre de Terrassa
To Top