Publicitat
Terrassa

La revolució familiar del Tik Tok arriba a Terrassa

L’aplicació viral ha estat protagonista d’un taller de la Mobile Week

Gravació del Tik Tok pel "Terrassa Tik Tok Challenge" de la Mobile Week / Lluís Clotet

Tik Tok és un fenomen, una revolució. És la xarxa social que ha arrasat, especialment entre la gent jove” ha declarat en Santi Rius, organitzador del Terrassa Tik Tok Challenge, emmarcat dins de la Mobile Week. Terrassa és ciutat pionera en acollir aquest taller, ideat per “fomentar la creativitat i fer veure a la gent que el Tik Tok no té edat”. La famosa aplicació és també pionera en emprar intel·ligència artificial, que adapta els continguts segons els gustos de l’usuari, característica que ha estat clau pel seu èxit.

L’esdeveniment ha ajuntat terrassencs de fins a tres generacions per ballar a l’uníson i comunicar un missatge de cohesió, alegria i empenta tecnològica a la ciutat. “El taller vol apropar a tots els terrassencs al món de la digitalització i el Tik Tok, però especialment crida l’atenció de la gent que està interessada en la innovació” ha manifestat la Vanessa Aguilar, coreògrafa i organitzadora de l’activitat, juntament amb en Santi Rius. Varietat de moviments, braços enlaire i voltes han creat el ball d’1 minut que s’ha penjat al Tik Tok, amb uns passos ideats conjuntament entre tots els participants, per tal de convertir l’activitat en una manera divertida d’aprendre a coordinar-se entre familiars i amics i amarar-se de les noves tecnologies.

En acabar el ball oficial, que es basava en la cançó “Amunt al Sol”, de la cantant Ariadna Vieyra, els participants han ideat junts una tornada alternativa a l’original, que havia de contenir elements de Terrassa. La fira Modernista, els monuments de la ciutat o les festes populars han estat recurrents. Famílies compostes per infants, joves i adults han gaudit plenament de l’esdeveniment amb molta emoció: “Les meves filles estan molt ficades amb el Tik Tok, i volia provar aquesta activitat per acostar-me a elles. Ara ja les he entès més, i a partir d’ara podrem fer vídeos juntes” ha sostingut la Vicky, que ha assistit al taller amb les seves dues filles, la Clara i l’Anna.

El taller vol mostrar els beneficis de l’aplicació, i ensenyar als pares i mares que els seus fills poden utilitzar-la com a eina creativa i educativa: “Hem de trencar mites i mostrar a les famílies que Tik Tok pot ser beneficiós. Està canviant la manera de comunicar-se” ha evidenciat Beatriz Garcia, tècnica del servei d’Innovació i organitzadora de la Mobile Week a Terrassa.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
La revolució familiar del Tik Tok arriba a Terrassa
To Top