Publicitat
Terrassa

Acusat de robar 3.500 euros d’una fruiteria

El lladre va escalar un mur de quatre metres

La investigació la van fer els mossos

Per entrar en aquella fruiteria va grimpar per un mur de quatre metres d’altura i va forçar dues portes. I va robar 3.500 euros, un telèfon i altres objectes per valor de 1.226 euros. Comptava amb nombrosos antecedents, i per això la fiscal el considera multireincident i demana per a ell sis anys de presó per aquell robatori en la fruiteria.

L’acusat havia estat condemnat unes quantes vegades, i no sols a Catalunya. Al novembre de 1998 li va caure una pena de tres anys i mig de presó per un robatori amb violència a Madrid. L’Audiència Provincial de Barcelona el va condemnar per robatori violent els anys 1998, 1999 i 2000. I la de Tarragona havia fet el mateix l’any 1999. Tenia, doncs, un dilatat recorregut de detencions quan el 23 de març del 2018, a les 4 hores, va  escalar un mur de quatre metres d’altura per assaltar una fruiteria, va violentar dues portes d’accés i va forçar dues caixes registradores per robar 3.500 euros. També es va apoderar d’un telèfon mòbil i d’altres efectes tassats en 1.226 euros. Els danys van ser valorats en 1.101,10 euros.

La fiscal reclama que l’imputat pagui a l’amo de la fruiteria 2.327,10 euros d’indemnització: 1.226 euros per part del botí i 1.101,10 euros pels danys. L’Audiència Provincial de Barcelona ha assenyalat el judici per a demà.

Publicitat
Acusat de robar 3.500 euros d’una fruiteria
To Top