Publicitat
Terrassa

A presó per l’apunyalament

L’acusat va ser detingut dilluns

Policia Municipal de Terrassa

El detingut la nit de dilluns com a presumpte autor d’un apunyalament ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial. Els fets van tenir lloc a la Rambla d’Ègara, al costat del carrer de la Goleta, a les 19.45 de dilluns.

Un home va patir ferides d’arma blanca en el tòrax i un braç. Estava conscient, però perdia molta sang. Un policia li va fer un torniquet i una ambulància el va traslladar a MútuaTerrassa. Mossos i policies municipals van buscar l’autor de l’agressió i un agent local fora de servei que havia estat testimoni dels fets va localitzar el sospitós al vespre al carrer de Galileu. El detingut té 57 anys i nombrosos antecedents.

Publicitat
A presó per l’apunyalament
To Top