Publicitat
Terrassa

Cinquanta nous residents al CST

Els nous residents es formaran durant entre dos i cinc anys

Cinquanta residents d’arreu de la geografia catalana, espanyola, europea i sud-americana s’han incorporat tant a l’Hospital de Terrassa com a la resta de centres del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), amb l’objectiu d’iniciar un període formatiu que durarà entre dos i cinc anys.

El CST compta amb 21 especialitats acreditades i cinc unitats docents multiprofessionals: Atenció Familiar i Comunitària, Obstetrícia i Ginecologia, Salut Mental, Geriatria i des d’aquest any, també Pediatria. La seva experiència docent va començar fa 40 anys.

Donada la situació actual, no hi hagut el tradicional acte institucional de benvinguda als residents que s’emplaça al setembre si l’evolució de la pandèmia ho permet.

Publicitat
Cinquanta nous residents al CST
To Top