Publicitat
Terrassa

El CST restringeix les visites a pacients

A partir d’aquest dijous no es permet que els malalts ingressats rebin visites ni a l’Hospital de Terrassa ni a l’Hospital de Sant Llàtzer

Tal com ja va fer MútuaTerrassa la setmana passada, tancant el seu hospital a les visites, a partir d’avui dijous, el Consorci Sanitari de Terrassa (CST) tampoc permetrà l’entrada d’acompanyants i familiars de pacients ingressats.

Amb motiu de l’evolució epidemiològica i per garantir la seguretat dels pacients i professionals, a partir de dijous 22 de juliol no es permeten les visites als malalts ingressats al’Hospital de Terrassa ni a l’Hospital de Sant Llàtzer.

La mesura restrictiva, però, compta amb algunes excepcions a consideració de l’equip assistencial en els casos de pacients de pediatria, sala de parts i maternitat, pacients en situació de final de vida i persones amb discapacitat o necessitats especials.

A partir d’ara, l’equip assistencial contactarà de forma individualitzada per assegurar la comunicació amb els familiars.

Publicitat
To Top