Publicitat
Terrassa

Terrassa afronta avui una jornada de calor intensa

Els termòmetres podrien arribar als 34 o fins i tot als 37ºC

Nebulitzadors per combatre les altes temperatures / alberto tallón

La calor és fidel companya de la temporada estival a la ciutat de Terrassa. Aquesta última setmana, però, ha començat a intensificar-se i les temperatures, tant la mínima com la màxima, han començat a pujar després d’uns dies amb calor, però moderada. Dimarts i dimecres, els termòmetres dels egarencs s’han apropat als 34ºC i s’espera que l’onada de calor que estem vivint arribi avui al seu punt màxim.

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), d’acord amb la informació facilitada pel Servei Meteorològic de Catalunya (SMC), ha llançat un avís per risc de calor a diverses zones de Catalunya, entre elles, el Vallès Occidental. Es preveu que entre les 12 i les 18 hores arribem a un risc de calor moderat amb un perill màxim de 2 sobre 6.

A Terrassa, el SMC preveu per avui una mínima de 22ºC i una màxima de 34ºC, però altres prediccions meteorològiques indiquen que podríem arribar fins i tot als 37ºC.

Davant d’aquesta situació, l’Ajuntament de Terrassa fa diverses recomanacions a la ciutadania per combatre les altes temperatures com beure força aigua, fer àpats lleugers, evitar les activitats físiques a l’exterior, estar-se en llocs frescos, portar roba lleugera i de colors clars, abaixar les persianes a casa i no obrir les finestres quan la temperatura exterior és més alta que la interior.

A més, el Consistori recorda que el passat 1 de juliol van començar a funcionar 10 punts de refresc amb nebulitzadors d’aigua a diversos punts de la ciutat: les places Primer de Maig, de l’Assemblea de Catalunya, de Tetuan, de Can Roca, de Rafael Alberti i de la Font de La Pola, el portal de Sant Roc, el Vapor Ventalló i Vallparadís (al tram de Can Jofresa i al Torrent de les Bruixes).

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top