Publicitat
Terrassa

Estudiants de la UPC, en el MotorStudent

Participació de l’equip del campus Motospirit

Un moment de la competició en el circuit de Motorland d'Aragó

L’equip Motospirit de la Escola Superior d’Enginyeries Industrial, Aeroespacial i Audiovisual (Eseiaat) del campus de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) a Terrassa ja ha entrat en les competicions estudiantils de MotoStudent. El grup ha participat en la categoria de moto elèctrica en la competició del circuit Motorland Aragó que va tenir lloc recentment. A la mateixa també han participat altres equips d’estudiants de la UPC com el Synergy Racing Team, l’ePowered Racing, Vilanova E3-Team i e-Ride.

MotoStudent és una competició internacional que repta als equips universitaris a dissenyar, fabricar i desenvolupar un prototip de motocicleta de competició. El treball desenvolupat pels equips és avaluat per un comitè format per especialistes de diferents àrees del sector. S’analitzen tant el disseny de la motocicleta, la conceptualització, el prototip i el nivell d’innovació, com el pla de negoci i la presentació de la moto.

Cal afegir que al campus de la UPC de Terrassa ja està present en la competició automobilística del FormulaStudent amb molts bons resultats. L’equip EcoRacing de l’Eseiaat ha aconseguit aquest any el primer lloc a la Formula Student Switzerland, amb el monoplaça ecoRD i en la categoria de proves estàtiques.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Estudiants de la UPC, en el MotorStudent
To Top