Publicitat
Terrassa

Talls de trànsit per obres a la C-58

Les restriccions afectaran fins divendres

Les obres afecten a l'avinguda del Vallès

Des d’avui dimecres i fins divendres, entre les 22 i les 6 h es produiran nous talls de trànsit en el costat est de l’avinguda del Vallès, a l’alçada de la C-58. El motiu és l’actuació de la Generalitat en el marc de les obres d’ampliació de l’autopista C-58 entre Sabadell i Terrassa, i com a continuació de la fase de col·locació de bigues que es realitzen aquesta setmana en el nou viaducte que es construeix sobre la riera de les Arenes i l’avinguda del Vallès, Aquesta és la segona vegada que hi ha afectacions al trànsit en aquesta zona. El primer va tenir lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol. En ambdós casos, està previst habilitar un itinerari alternatiu, convenientment senyalitzat, que es recolzarà en la mateixa riera de les Arenes i els diversos ponts que la creuen. Aquests treballs no afecten la circulació a l’autopista C-58. El viaducte que s’està construint en paral·lel al viaducte actual de la C-58 té una longitud de 128 metres, dividit en quatre trams -els laterals sobre l’avinguda del Vallès, els centrals sobre la riera de les Arenes- i una amplada total de més de 15 metres. La calçada del viaducte constarà de tres carrils de circulació (tots en el mateix sentit) de 3,5 metres cadascun, voral exterior de 2,5 metres i interior d’1 metre, més l’espai per a les baranes de protecció. La construcció d’aquest viaducte s’emmarca en la fase final de les obres d’ampliació de la C-58 entre Sabadell i Terrassa, en el sentit Manresa, que compten amb un pressupost de 14 milions d’euros. Es preveu que tota l’obra acabi el desembre vinent.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Talls de trànsit per obres a la C-58
To Top