Publicitat
Terrassa

El Govern demana ampliar el toc de queda a Terrassa i a 61 municipis

El TSJC prendrà la decisió dilluns

Primera nit de toc de queda a l'octubre de 2020 /Alberto Tallón

El Govern demanarà al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) poder ampliar el toc de queda a 62 municipis catalans de més de 20.000 habitants amb un índex de contagi de coronavirus superior a 125 casos per cada cent mil persones. Si el TSJC avala aquesta proposta, que no decidirà fins dilluns, Terrassa estarà afectada altre cop pel confinament nocturn, des de la una fins les sis de la matinada.

Així ho ha anunciat avui l’executiu català, després que el TSJC rebutgés, ahir, la proposta de la Generalitat de prorrogar una setmana més el toc de queda a 148 municipis, on va limitar el confinament nocturn a 19 localitats de més de 5.000 habitants amb un índex de contagi superior als 250 casos, entre les quals no es troba Terrassa ni els municipis de la comarca, exceptuant Badia del Vallès.

El Govern considera la mesura proposada “proporcionada” per controlar la cinquena onada, segons diu en un comunicat, i que la situació epidemiològica és de “molt alt risc”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
El Govern demana ampliar el toc de queda a Terrassa i a 61 municipis
To Top