Publicitat
Terrassa

Prodis estrena el primer servei al Teatre Principal

Aquest divendres Prodis oferirà el seu primer servei de cafeteria al Teatre Principal

Prodis gestiona el servei d'hosteleria d'altres entitats, com La Coral dels Amics
Publicitat

La Fundació Prodis estrenarà aquest divendres 17 de setembre a les 20:30 hores el primer servei de bar i cafeteria al Teatre Principal, obert a tota la ciutat.

Divendres les 19 hores de la tarda es realitzarà una recepció institucional molt marcada per la Covid-19 i amb l’aforament limitat. Hi assistiran representants de la fundació, representants de l’Ajuntament, entitats culturals, agents del món empresarial i amics de Prodis. No serà fins a les 20:30 hores, però, que s’obrirà de cara al públic. A més, Prodis oferirà també servei de cocteleria al Teatre Principal, assumint la gestió de dijous a dissabte de 18 hores a 00:30 hores.

La gestió d’aquest projecte segueix la mateixa línia d’omplir de vida i activitat els espais amb més història de Terrassa, com La Coral, situada al carrer Pantà, o el Coro Vell, ubicat al carrer Sant Marian, i Telers, situat a l’edifici amb el mateix nom. Prodis continua amb la ferma voluntat d’integrar a les persones que pateixen alguna discapacitat intelectual o transtorn mental dins la societat, i confia en l’hostaleria per tal de mostrar la capacitat dels seus usuaris i el bon servei que poden oferir als diferents espais que gestionen. A aquests serveis ja han trobat una ocupació 16 persones amb discapacitat intel·lectual o trastorn mental, i en sumaran més amb el servei ofert al Teatre Principal.

A més, la gestió d’aquest espai situat al Teatre Principal de Terrassa permetrà dinamitzar el servei més enllà de les activitats artístiques del teatre. D’altra banda, Prodis segueix reforçant l’aposta clara per l’hostaleria creant oportunitats laborals reals, a més d’oferir una àmplia formació.

Tota una història de cafeteries
L’anunci de la gestió del servei de bar-cafeteria i cocteleria es va fer al maig d’aquest any, però Prodis gestiona espais d’aquest tipus de serveis des del 2019. El 12 de novembre del 2019, Prodis va estrenar el seu primer espai d’aquest tipus, amb una cafeteria al Mercat de la Independència. L’espai es va inaugurar el 3 de desembre, coincidint amb el Dia Internacional de la Discapacitat.

Publicitat
Prodis estrena el primer servei al Teatre Principal
To Top