Publicitat
Terrassa

Grups confinats a l’escola Marià Galí i a l’institut Nicolau Copèrnic

L’escola Marià Galí i l’institut Nicolau Copèrnic estan entre els dotze grups confinats a Catalunya en l’inici de curs

L'escola Marià Galí.
Publicitat

Tres dies després de l’inici del curs escolar ja hi ha en total hi ha 1.160 persones confinades als centres educatius de Catalunya i més de 900 positius. A Terrassa, els grups confinats es troben tots al barri de Can Boada: a l’escola Marià Galí i a l’institut Nicolau Copèrnic.

Els grups escolars confinats per covid-19 aquest inici de curs ja són dotze a Catalunya. No hi ha cap dels 5.105 centres educatius confinats totalment. En total hi ha 1.160 persones confinades: 1.062 alumnes; 98 docents, personal d’administració i serveis; i cap personal extern. S’han registrat 948 positius els darrers dies, i ja se n’acumulen 3.422 en total, tots alumnes, docents o PAS. Hi ha deu centres amb algun grup confinat, dos d’ells a Terrassa.

Són el centre Tecla Sala de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès), l’Àgora-Masia Bach de Sant Esteve Sesrovires (Baix Llobregat), amb tres grups; el Col·legi Alemany d’Esplugues de Llobregat (Baix Llobregat); l’Escola Marià Galí Guix de Terrassa (Vallès Occidental); l’Institut Nicolau Copèrnic de Terrassa; la llar d’infants privada Tagarot de Rubí (Vallès Occidental); la llar d’infants L’Arc de Sant Martí, de Sant Martí de Centelles (Osona); la llar d’infants El Barrufet, a Campdevànol (Ripollès); el centre Bell-lloc del Pla a Girona i els Maristes de Girona, tots dos al Gironès.

El curs passat va acabar al juny amb 199 grups confinats. Hi havia 5.950 persones confinades: 5.605 alumnes, 328 docents i personal d’administració i serveis i 17 personal extern. A més, hi havia 150 centres amb algun grup confinat. El darrer dia de curs escolar va finalitzar amb cap centre tancat completament.

Publicitat
Grups confinats a l’escola Marià Galí i a l’institut Nicolau Copèrnic
To Top