Publicitat
Terrassa

Mireia Comas, premi Miravisions de Fotoperiodisme

Una de les fotos premiades.

La fotoperiodista terrassenca Mireia Comas ha estat reconeguda  amb el primer guardó de la categoria professional del Premi Miravisions de Fotoperiodisme pel seu treball “Atrapats”, publicat a La Directa i que  mostra la vida de dotze joves immigrants que van conviure durant la pandèmia en una nau abandonada de Terrassa.

El premi se l’hi entregarà dissabte 25 de setembre en la segona edició de la jornada Miravisions de Fotoperiodisme, al Mas Miravall, a Juneda.

El segon premi ha estat per al treball “Les morts de la Covid”, de Sergi Alcàzar, publicat a El Nacional, i el tercer per a Marc Sanye i la fotografia “Maria” publicada a El 9 Nou. En la categoria d’estudiants, el primer guardó  se l’emporta Bernat Cedó, alumne de l’Escola de fotografia IEFC, amb el treball sobre el confinament domiciliàri “A porta tancada”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Mireia Comas, premi Miravisions de Fotoperiodisme
To Top