Publicitat
Terrassa

Causa aldarulls a un centre cívic i acaba detingut

El sospitós va agredir uns policies a Can Palet

Policia Municipal de Terrassa
Publicitat

La Policia Municipal va detenir aquest dilluns un individu que havia causat aldarulls al centre cívic Alcalde Morera, a Can Palet, i després es va enfrontar a uns agents. Un testimoni va trucar la policia a les 14.50 per informar de l’actitud d’un individu que causava molèsties a la plaça de Can Palet. L’home estava provocant aldarulls al centre cívic quan van arribar dues dotacions policials. Els agents van demanar el sospitós que s’identifiqués, però ell s’hi va negar i, segons la policia, “va desobeir reiteradament les ordres dels agents” i va acabar atemptant contra ells. Va ser detingut.

Publicitat
Publicitat
Causa aldarulls a un centre cívic i acaba detingut
To Top