Terrassa

Clans de Terrassa al tiroteig de Sabadell

Cinc persones van resultar ferides després que un home obrís foc contra un grup que estava bevent

Pla detall de restes de sang marcades per la policia científica en el lloc del tiroteig de Sabadell / ACN

Els Mossos d’Esquadra han identificat diversos clans de nacionalitat dominicana –procedents de Terrassa, Santa Coloma de Gramenet i en menor mesura Barcelona– entre els presents al botellot que va acabar en un tiroteig el passat dilluns a la matinada a Sant Pau de Riu-sec.

Cinc persones van resultar ferides –dues d’elles de gravetat– després que un home obrís foc contra un grup de persones que estava bevent de matinada a les proximitats de la zona comercial. La policia catalana treballa en dues hipòtesis: un enfrontament a trets entre dues bandes llatines o bé una venjança passional de l’home. Una dona embarassada va perdre el seu fill després de rebre un impacte de bala.

Publicitat

Segons apunten fonts policials, ja feia dies que diversos grups de joves rondaven per Sant Pau de Riu-sec. Es col·locaven allà per beure fins a les tantes de la matinada. Les últimes nits es va poder veure un grup procedent de Terrassa, majoritàriament assentat al barri de Sant Pere i caracteritzat pel seu caràcter conflictiu. El clan havia estat vinculat amb el tràfic de drogues, en concret de cocaïna, segons ha pogut saber el Diari.

Publicitat
To Top