Publicitat
Terrassa

Apunyalat en una baralla

Detingut el presumpte autor dels fets

Els mossos investiguen l'agressió
Publicitat

Els Mossos d’Esquadra investiguen l’apunyalament patit per un home diumenge passat a Terrassa. El ferit presentava un tall profund en un braç i va ser atès als serveis d’urgències de l’Hospital de Terrassa.

Publicitat

De matinada, a les 4 hores, el centre sanitari va avisar als mossos, que van iniciar una investigació per aclarir els fets. Segons ha transcendit, el presumpte autor de l’agressió amb arma blanca es va presentar en la comissaria de l’Àrea Bàsica Policial (ABP) de Terrassa, a Can Tusell, per presentar una denúncia, i va reconèixer els fets. I va ser detingut com a presumpte autor d’un delicte de lesions.

Publicitat
Apunyalat en una baralla
To Top