Publicitat
policia terrassa
Terrassa

Un conductor sense carnet queda encaixat entre vehicles

Un accident singular a Ca n’Anglada

Policia Municipal de Terrassa

Estava encaixat entre dos vehicles i no podia sortir amb el seu. Cap endavant, cap enrere, i res. Donava cops a un cotxe i a l’altre, i va acabar amb el seu ocupant la calçada. Va arribar la policia i va comprovar que el conductor implicat en aquella escena no tenia carnet: va quedar imputat per un delicte contra la seguretat del trànsit. Els fets van ocórrer divendres passat a Ca n’Anglada.

Eren les 20.16 hores quan el sistema 112 va avisar la Policia Municipal d’un accident amb diversos vehicles implicats al carrer de la Mare de Déu de les Neus, a prop del de Sant Damià. Una dotació policial es va presentar en la zona indicada i va comprovar els fets: el cotxe causant de l’accident “havia quedat encaixat entre dos vehicles quan intentava marxar del lloc” i havia colpejat els altres automòbils diverses vegades fins a ocupar completament la via.

Els agents van constatar que el conductor no havia obtingut mai el carnet. Està imputat, doncs, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat del trànsit. Resulta, segons la policia, que un altre vehicle involucrat en el curiós accident mancava d’assegurança i no tenia la ITV en vigor.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un conductor sense carnet queda encaixat entre vehicles
To Top