Publicitat
Terrassa

Arriba el Concurs Nacional de Colles Sardanistes a Terrassa

Aquest 17 octubre tindrà lloc el concurs i concerts musicals, a càrrec de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits

Sardanes, en una imatge d’arxiu

Terrassa serà l’escenari predilecte de les sardanes un cop més aquest diumenge 17 d’octubre amb el 73è Concurs Nacional de Colles Sardanistes. El concurs tindrà lloc a dos quarts de dotze del matí al pati de l‘Escola Pia, al Carrer Col·legi, 12-14, i està organitzat per la Secció Sardanista egarenca de l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits, adherida a la Societat Coral Els Amics, de Terrassa.

Enguany, el Concurs emmarcarà el Campionat Memorial Joaquim Tristany, amb la categoria veterans i colles lliures, respectant en tot moment les mesures sanitàries d’acord amb la covid-19. El mateix diumenge a la tarda, a l’Auditori Municipal (passeig Ernest Lluch, 1) tindrà lloc a dos quarts de sis un concert de música per cobla, i el 48è concurs individual de revesses. De la mateixa manera, els concerts són un homenatge a Joaquim Tristany, compositor revessaire que va morir aquest any i que era molt estimat per la colla sardanista. Amb motiu de commemoració, la colla estrenarà 5 sardanes revesses dedicades a ell, totes creades per compositors de renom.

La part musical de tot el festival serà a càrrec de la cobla Jovernícola de Sabadell. L’entrada és gratuïta, pero es demana respectar les mesures sanitàries i portar mascareta en tot moment. Al matí, caldrà registrar-se a l’entrar al recinte, i a la tarda es podran treure les entrades via web.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top