Publicitat
ambulancia
Terrassa

Atropellat quan anava en cadira de rodes

Accident al carrer de Giralt i Serrà

Dotació de la Policia Municipal de Terrassa

Una persona ha estat atropellada avui quan circulava en cadira de rodes al carrer de Giralt i Serrà, al Centre. L’accident ha tingut lloc davant del número 18 d’aquesta via, situada entre el passeig del Vint-i-dos de Juliol i el carrer de Cervantes.

Els serveis d’emergències han rebut l’avís sobre l’accident a les 12.39. Els bombers han enviat al carrer de Giralt i Serrà una dotació que ha fet tasques de suport al personal sanitari. El ferit ha estat traslladat a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa amb lesions que, en principi, semblaven de pronòstic lleu.

Dilluns al migdia,  el sistema 112 va informar la Policia Municipal d’un accident de trànsit entre una moto i un turisme a la carretera de Montcada, a l’alçada del carrer de Sant Cosme (Ca n’Anglada). Tres dotacions de la Policia Municipal es van desplaçar al sector. El conductor de la motocicleta havia resultat ferit. Els agents van realitzar treballs de regulació del trànsit mentre el personal del SEM atenia el motorista, que va ser evacuat a l’Hospital de Terrassa.

Dimarts, a les 21 hores, la policia va ser alertada d’un altre accident. Aquest cop es tractava d’un xoc entre un turisme i un vehicle de mobilitat personal (VMP) al carrer del Pla de l’Ametllera, al costat del passeig del Vint-i-dos de Juliol. Segons la policia, el turisme va colpejar el patinet elèctric i la conductora d’aquest vehicle havia caigut al terra. El SEM la va traslladar a l’Hospital Universitari MútuaTerrassa i els agents locals van realitzar un informe tècnic de l’accident. Segons les primeres informacions, les lesions de la dona eren de caràcter lleu.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Atropellat quan anava en cadira de rodes
To Top