Publicitat
policia terrassa
Terrassa

Un home ebri mou contenidors i insulta policies

Un altre individu va ser detingut per agredir un agent

Policia Municipal de Terrassa

La Policia Municipal ha denunciat aquesta matinada un home en estat ebri que ha acumulat un seguit d’infraccions en un moment: havia mogut contenidors i obstaculitzat el trànsit, havia llençat vidres a terra i havia pertorbat el descans dels veïns.

Una trucada telefònica ha informat aquesta matinada, a les 2.25 hores, que una persona estava causant inseguretat a l’avinguda de Josep Tarradellas, amb el carrer Transversal. Dues dotacions de la Policia Municipal s’han dirigit a la zona indicada i, a la cruïlla amb el carrer d’Antoni Maura, han localitzat un home que es trobava sota els efectes de l’alcohol i que havia mogut els contenidors de lloc, impedint la circulació de vehicles.

Els agents han identificat el sospitós i l’han denunciat per llançar recipients de vidre a terra, per consum de begudes alcohòliques, per col·locar obstacles a la via, per pertorbar el descans del veïnat i per insultar els agents. Quan els operaris d’EcoEquip ha retornat els contenidors al seu lloc i netejat la zona, els agents han restablert la circulació.

Unes hores després, a les 6.15 de la matinada, un individu ha estat detingut en un altre altercat a Terrassa. El delicte imputat: atemptat contra els agents de l’autoritat. La detenció ha tingut lloc a l’avinguda de Jaume I, on uns guàrdies han observat com dues persones s’estaven escridassant. Quan els agents s’han apropat a les dues persones per preguntar quin era el motiu de la baralla, un dels individus s’ha encarat amb els agents i ha atemptat contra un d’ells, segons ha informat la policia. La dotació ha detingut l’agressor i l’ha traslladat a les dependències policials, a l’avinguda de les Glòries Catalanes, per obrir diligències penals.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Un home ebri mou contenidors i insulta policies
To Top