Publicitat
Terrassa

Mútua vol conscienciar sobre la reanimació cardiopulmonar

Ha promogut un concurs intern de Tik-Tok

Publicitat

MútuaTerrassa se suma al Dia de la Reanimació Cardiopulmonar amb una singular acció de sensibilització a les xarxes socials: ha impulsat un concurs intern de creació de vídeos en format TikTok per conscienciar la població sobre les pràctiques correctes a executar davant d’una aturada. El concurs, realitzat entre els professionals sanitaris de Mútua, va començar el 24 de setembre i acabarà avui.

Des del passat 2013, el 16 d’octubre es commemora el Dia Europeu de la Conscienciació sobre l’Aturada Cardíaca amb l’objectiu, recorda Mútua, “de sensibilitzar a la societat envers l’aturada cardíaca i promoure que l’aprenentatge de la Reanimació Cardiopulmonar (RCP) pot salvar vides”; i que aprendre les tècniques per fer-ho “és senzill i no té límit d’edat”.

Accions

Publicitat

L’Organització Mundial de la Salut (OMS ) i el Consell Català de Ressucitació han animat els centres sanitaris perquè els professionals promoguin accions de sensibilització. Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mort en el món occidental i entre elles destaca la mort sobtada cardíaca.

El Comitè d’Aturada Cardiorespiratòria de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa ha promogut un concurs intern per buscar el vídeo en format Tik-Tok més original que fomenti la pràctica correcta. Demà, la jornada prèvia a la commemoració, els vídeos es publicaran a les xarxes corporatives de l’entitat, sota el hastag #salva1vidaMT i #RCPMT a,b l’objectiu d’assolir la màxima difusió de l’efemèride. Un jurat format per professionals del Comitè d’Aturada Cardiorespiratòria i dels serveis corporatius de comunicació decidirà el vídeo guanyador, que es difondrà també per les xarxes.

Publicitat
Mútua vol conscienciar sobre la reanimació cardiopulmonar
To Top