Publicitat
Terrassa

Una dona s’enfronta a un atracador armat

Va ser assaltada de matinada en un aparcament

Tram del carrer de Girona on es va perpetrar el robatori violent / ALBERTO TALLÓN

Va ocórrer el 7 d’octubre passat de matinada, poc després de les 4, a Sant Pere Nord. Ella havia estacionat el seu vehicle i es disposava a sortir del garatge comunitari quan va ser abordada per un delinqüent armat d’un ganivet. L’assaltant li va exigir els diners, la bossa, i ella es va resistir, va forcejar i, segons ha transcendit, va resultar ferida en una mà. Però el delinqüent va fugir sense la bossa.

Els Mossos d’Esquadra investiguen aquest robatori amb violència i intimidació sofert per una dona, d’entre 40 i 50 anys, en un aparcament situat al carrer de Girona, a prop de la cantonada amb el carrer de l’Historiador Cardús. La víctima va presentar la denúncia una hora després i va adjuntar un informe mèdic.

La dona portava un esprai de defensa en la bossa que l’atracador va voler arrabassar-li: no es va esporuguir, almenys no es va acovardir tant com quedar paralitzada per la natural por. Va lluitar per evitar el robatori; pel que sembla, va arribar fins i tot a treure-li el ganivet al delinqüent. Ell va recuperar l’arma blanca, però no va aconseguir robar la bossa, que es va trencar i va acabar a les mans de la seva propietària. El malfactor va fugir i els mossos el busquen.

Publicitat
Una dona s’enfronta a un atracador armat
To Top