Publicitat
Terrassa

El waterpolista Víctor Gutiérrez s’incorpora a l’executiva del PSOE

El jugador del CN Terrassa és el nou secretari LGTBI de l’executiva del partit del govern

Víctor Gutiérrez, a la piscina del CN Terrassa / Nebridi Aróztegui

El jugador madrileny de waterpolo del CN Terrassa Víctor Gutiérrez és el nou secretari LGTBI de l’executiva del PSOE. Així s’ha aprovat en el congrés del partit, a proposta del secretari general i president del govern espanyol, Pedro Sánchez. Víctor Gutiérrez va ser un dels primers esportistes d’elit d’Espanya a fer pública la seva homosexualitat en 2016 i també és periodista i activista LGBTI. La seva defensa dels drets del col·lectiu homesexual ha destacat en el món de l’esport, guanyant visibilitat quan va ser insultat per un jugador del CN Sabadell fa uns mesos a la piscina del CN Terrassa. En el congrés del PSOE celebrat a València, Víctor Gutiérrez ha explicat que vol “aportar frescor” ja que “fa falta renovar aquest tema en el partit”. “Molta gent pensa que el col·lectiu LGTBI amb la Llei del Matrimoni Igualitari el té tot fet, però res més lluny de la realitat”

El jugador del CN Terrassa ha recordat que hi ha un “claríssim repunt d’agressions, cada vegada més violentes”. Per a Gutiérrez, “és més necessari que mai defensar els drets i les llibertats del col·lectiu LGTBI que tantíssim han costat aconseguir”. “No podem baixar la guàrdia”, ha manifestat, i ha agregat que aportarà “moltíssimes ganes de treballar i sumar amb la gent jove” en un moment d’auge de l’extrema dreta

Publicitat
El waterpolista Víctor Gutiérrez s’incorpora a l’executiva del PSOE
To Top