Publicitat
Terrassa

La Chloe convida a nens i pares a un viatge vital lliure i obert al món

Terrassa acull la presentació de “Jo Chloe”, un conte amb segell local que arriba a les llibreries el 9 de novembre

Josep Santaulària, Noemí Prous i Tona Casas, a la presentació del conte a El Casal de Prodis/ Alberto Tallón

La periodista Noemí Prous i el psicoterapeuta Josep Santaulària conviden a pares i infants a mirar la vida des d’una perspectiva oberta i fugint del clixés que ens condicionen des de petits. Ho fan de la mà de la Chloe, la protagonista del seu conte. Un llibre que va començar a caminar gràcies al micromecenatge i que el 9 de novembre arriba a les llibreries.

La presentació del conte, il·lustrat per Tona Casas i editat per El Cep i la Nansa, va reunir a La Coral de Prodis més d’un centenar de mecenes que han fet possible la publicació i que ahir van poder recollir el seu exemplar. La conductora d’”Els matins” de TV3, Lídia Heredia, va exercir de mestressa de cerimònies i la regidora de Cultura, Rosa Boladeras, d’amfitriona a la ciutat.

Sobre l’escenari de La Coral de Prodis, Josep Santaulària va explicar que l’aventura del compte “Jo Chloe” “va començar a un taller sobre caràcters”. Des del primer moment, va dir, la Noemí va veure clar que “d’això havíem de fer un llibre” i en pocs dies “vam començar a donar vida a la Chloe a la terrasseta d’un bar”. El projecte ha estat un repte pels autors de la història i per a la il·lustradora. Tona Casas dibuixava animals fins que la Chloe va irrompre a la seva vida. “Ha estat un repte dibuixar persones, però l’he gaudit i ja treballem en el segon llibre”.

Al conte, la Chloe ha de fer front a experiències vitals com la separació dels pares i altres situacions que supera coneixent les seves emocions i aprenent a gestionar-les. La nena camina de la mà de diferents personatges que l’acompanyen i que mostren diferents perfils i caràcters que l’ajuden a mostrar la seva part més oberta i sana.

Ahir, la Noemí i el Josep van agrair als seus mecenes el compromís amb el projecte. “Jo Chloe” és ja el major èxit de l’editorial. A partir del 9 de novembre, el llibre estarà a la venda a les llibreries. Els autors van anunciar que “els diners recaptats per les vendes fins al desembre seran per a la Marató de TV3”.

Publicitat
La Chloe convida a nens i pares a un viatge vital lliure i obert al món
To Top