Publicitat
Terrassa

Minyons i Castellers de Terrassa actuen a Sabadell

Les colles castelleres han descarregat pilars a la plaça de Sant Roc, a Sabadell, aquest matí

Minyons de Terrassa a la plaça de Sant Roc, a Sabadell

La plaça de Sant Roc de Sabadell ha estat aquest matí l’escenari perquè les següents colles castelleres de Terrassa i Sabadell es lluïssin: Minyons de Terrassa, Castellers de Terrassa i els Saballuts.

Els Minyons han obert l’actuació amb 2 pilars de 4 que han seguit d’un 3 de 7 amb el pilar, primera vegada que els de la camisa malva aconsegueixen aquest resultat d’ençà la represa. Durant la segona ronda, Minyons ha fet el 5 de 7 i a la tercera ronda han descarregat un 4 de 7 amb el pilar. Han acabat la diada amb el vano de 5.

Castellers de Terrassa ha començat la diada amb un 3 de 7, el primer castell dels turquesa en aquesta represa, han seguit la segona ronda amb un 4 de 7 i han acabat descarregant el 4 de 6 amb el pilar. També han descarregat 2 pilars de 4, un pilar de 5 i per finalitzar, un pilar de 4 de canalla.

Minyons de Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Minyons i Castellers de Terrassa actuen a Sabadell
To Top