Publicitat
Terrassa

Gran festa de sardanes

El concurs d’Amunt i Crits va reunir 15 colles de Catalunya

Un moment del certamen de sardanes

Terrassa va acollir el 73è Concus Nacional de Colles Sardanistes organitzat per la secció sardanista de l’Agrupació Folfklòrica Amunt i Crits.  La jornada es va iniciar al matí, a l’Escola Pia, amb  la participació de 15 colles arreu de Catalunya  i amb l’instrumentació de la cobla Jovenívola de Sabadell. El campionat Memorial Joaquim Tristany, en categoria de veterans, va tenir com a guanyadors a la colla Sabadell de Sabadell. En el certamen de colles lliures, el premi va ser per a la colla infantil Petits Amunt i Crits de Terrassa. 

La gran festa sardanística va continuar a la tarda a l’Auditori Muncipal on va tenir lloc el 48è Concurs individual d’interpretació de sardanes revesses, vàlid també pel Campionat Memorial Joaquim, Tristany. En la categoria de veterans, els guanyadors han estat  Jordi Prat de Barcelona, i Miquel Grau de Barcelona i en categoria infantil el premi es va quedar aquí a Terrassa amb Ivet Atzarà. L’acte es va completar amb un emotiu homenatge a la vídua de Joaquim Tristany, gran promotor de la sardana revessa, amb 5 estrenes dedicades a ell. 

Agrupació Folklòrica Amunt i Crits C/Pantà, 57 08221 Terras

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Gran festa de sardanes
To Top