Publicitat
Terrassa

Marc Pintor, nou primer inspector de la Policia Municipal

El fins ara caporal del cos ha guanyat el procés selectiu per a cobrir la plaça de nova creació

La tinenta d’alcalde Lluïsa Melgares; i el regidor de Seguretat Xavier F. Rivero han donat aquest dimecres la benvinguda al nou primer inspector / Ajuntament de Terrassa

El fins ara caporal de la Policia Municipal de Terrassa, Marc Pintor, serà a partir d’ara el primer inspector del cos policial després de guanyar del procés selectiu per a cobrir aquesta plaça de nova creació.

La policia local reforça així la seva estructura de comandament amb l’arribada d’un inspector, una plaça implementada prevista al Pla Director de la Policia Municipal per possibilitar que la direcció tècnica projecti una estratègia de planificació i assoliment d’objectius a mitjà i llarg termini i impulsi projectes definits en el Pla, facilitant la transmissió horitzontal i vertical de la comunicació interna.

Pintor, graduat en Criminologia per la Universitat de Barcelona i amb un màster en Anàlisi i Prevenció del Delicte per la Universitat Miguel Hernández d’Elx, desenvolupa la seva carrera professional a la Policia Municipal de Terrassa des de l’any 2013, especialment a la Divisió d’Investigació i d’Inspecció. L’últim càrrec que havia ocupat era el de caporal de la Divisió Territorial del cos. Forma part de l’equip docent del curs de formació bàsica de l’Escola de Policia de Catalunya i ha col·laborat en el curs formatiu dels nous equips de policia de barri de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

El nou inspector compagina la seva carrera policial amb l’acadèmica com a professor associat del departament de Dret Penal de la Universitat de Barcelona, on desenvolupa una tesi doctoral en matèria de confiança policial. També és consultor dels estudis de Dret i Ciència Política de la Universitat Oberta de Catalunya i investigador associat del centre CRIMINA de la Universitat Miguel Hernández d’Elx.

Publicitat
To Top