Publicitat
Terrassa

Retencions a la C-58 i l’AP-7 i alteracions a Rodalies

Segons informa el Servei Català de Trànsit, aquest matí es registren retencions a la C-58 sentit sud, del quilòmetre 0 al 4,5, a Montcada i Reixac, cap a Barcelona. En sentit nord, la circulació és intensa del quilòmetre 6 al 2, de Ripollet, cap a Sabadell.

A l’AP-7 sentit sud  el trànsit és dens del quilòmetre 148 al 147, a Barberà del Vallès, cap a Sant Cugat del Vallès. També ho és en sentit nord del quilòmetre 146 al 148, a Barberà del Vallès, cap a Girona.

Els trens de la línia del Vallès dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) circulen segons l’horari previst.  En els de l’R4 i l’R12 de Rodalies Renfe hi ha alteracions del servei per una vaga en el sector públic, indica l’operador.

Quant als autobusos urbans de Terrassa, les parades Segle XX i Concili Egarenc de l’L9 estan fora de servei. Els autobusos circulen per la carretera de Montcada i fan servei a les parades Terrassa Industrial i Col·legi (L1 i L4) direcció Rambla d’Ègara.

A l’L10 (i l’L4 els caps de setmana), la parada Les Fonts també està fora de servei fins el 10 de novembre per obres a la xarxa de clavegueram. Tmesa recomana dirigir-se a la parada Estació Les Fonts.

Un tall per obres en la xarxa de clavegueram anul·la també fins al 28 d’octubre diverses parades de l’L6 i l’L10 al carrer Salmerón. Tmesa recomana utilitzar les parades Escola d’Òptica, Plaça Catalunya (L1) o Vallparadís Universitat.

TGO informa de normalitat en el servei. Les línies d’autobús exprés entre Terrassa i Barcelona e2.1 i e2.2 de Moventis circulen amb normalitat.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top