Publicitat
Terrassa

S’obre la convocatòria per al concurs del cartell de Carnestoltes de Terrassa

Els dissenys de cartells s’han d’entregar a la Casa Soler i Palet, amb temps màxims fins al 10 de desembre

Torna el Carnestoltes a Terrassa / Nebridi Aróztegui

S’aproxima Carnestoltes a la nostra ciutat, la festivitat que convida a tots els terrassencs a disfressar-se. Tot i que la celebració és al febrer, mesos abans la Cofraria Mascarada duu a terme el concurs per triar el Cartell anunciador del Carnestoltes de l’edició següent. Just avui, l’entitat ha anunciat que ha obert la convocatòria per presentar-se al concurs, que rebrà els dissenys de cartells a la Casa Soler i Palet, del carrer Font Vella 28, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 16:30 a 19 hores fins el 10 de desembre. 

L’edició del pròxim febrer, la XLV, ja té dates fixades: del 24 de febrer al 2 de març de 2022. Per tal de poder-se presentar al concurs al millor cartell, la Cofraria n’ha fet públiques les bases: podrà presentar-se tothom qui vulgui amb un nombre il·limitat de dissenys possibles, però s’hauran de presentar en un suport rígid de 0,5 milímetres de gruix, en sentit vertical i amb les mides corresponents a un DIN A2, 42 x 59,4 centímetres. 

A més, la Cofraria demana que els dissenys representin un Carnestoltes transgressor, “amb tot l’impacte i la fúria visual possible”, i que l’únic text que hi figuri sigui “XLV Carnestoltes de Terrassa. Del 24 de febrer al 2 de març de 2022”. Els cartells s’han de presentar sense signar, només el lema de l’obra es situarà a la part del darrere d’aquests, i el nom de nom de l’autor amb la seva adreça, e-mail i telèfon de contacte han de figurar en un sobre tancat.

En cas d’utilitzar imatges, aquestes han de disposar dels drets de lliure reproducció i l’autor ha de ser en tot moment responsable legal de tots aquells elements que inclogui en el seu disseny. Les obres, per descomptat, han de ser originals, ja que es desqualificaran totes aquelles que siguin còpies o plagis.

En cas de guanyar, a banda d’esdevenir el cartell anunciador del pròxim Carnestoltes a Terrassa, el premi és d’una placa honorífica i 500 euros. El cartell guanyador serà anunciat el gener de 2022 i cedit posteriorment a l’Ajuntament de Terrassa.

Bases del concurs a Cartell anunciador de l’edició XLV del Carnestoltes a Terrassa

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
S’obre la convocatòria per al concurs del cartell de Carnestoltes de Terrassa
To Top