Publicitat
Fotogaleries

Flors i pregàries per als que ja no hi són

El cementiri de Terrassa ha rebut aquest dilluns la visita de nombrosos ciutadans en la diada de Tots Sants

La jornada de Tots Sants ha tornat a aplegar centenars de terrassencs al cementiri municipal. No hi han faltat les flors, ni les pregàries i la música en record dels que ja no hi són. Tampoc les mascaretes.

L’any passat, el cementiri municipal de Terrassa va registrar per Tots Sants una assistència de visitants força baixa en plena segona onada de la Covid-19. Enguany, la imatge ha tornat a assemblar-se més a l’habitual. Molts terrassencs han portat aquest dilluns flors a familiars i amics desapareguts. L’exposició “Arquitectura funerària: art, vida i comiat” ha rebut els últims visitants.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Flors i pregàries per als que ja no hi són
To Top