Publicitat
Terrassa

Més alarma a Terrassa per incendis de contenidors

Dos focs consecutius la nit de dimarts

Destrosses causades per l'incendi al carrer de Joaquín Costa

“Hem sentit com una explosió”, recordava una veïna. Un nou acte vandàlic en forma de crema de contenidors ha tornat a generar alarma veïnal a Terrassa. Aquesta vegada va ser aquest dimarts a la nit al carrer de Joaquín Costa, on van cremar tres recipients de brossa i els bombers van haver de ventilar el vestíbul d’un bloc de pisos.

Una dotació de Bombers de la Generalitat va ser enviada al sector, a uns metres de la confluència del carrer de Joaquín Costa amb el de Ricardo Caro, a les 23 hores. Un contenidor de recollida de paper i cartó estava en flames que es podien estendre a altres unitats de la bateria. I podien enganxar-se a la façana.

Els bombers van apagar el foc en uns vint minuts i van ventilar l’entrada del bloc d’habitatges. L’incendi va destruir per complet el contenidor de paper, va deixar inservible un de vidre i va fondre bona part del de recollida de plàstics. El terra estava ple de residus. El paviment, negre, com a altres trams del mateix carrer de Joaquín Costa. Les seqüeles d’altres incendis encara es poden veure a prop de la cantonada amb el carrer de Miquel Vives, per exemple.

L’onada de focs de carrer també va tornar la nit del dimarts al barri de Ca n’Anglada, on unes hores abans, a les 4 de la matinada, les flames havien devorat dos contenidors i danyat dos vehicles al carrer de la Mare de Déu dels Socors. A les 23.05, cinc minuts després de l’incendi al carrer de Joaquín Costa, un foc va cremar un contenidor de paper i va fondre plàstics d’un cotxe estacionat al carrer de Sant Tomàs.

El cap de setmana passat els veïns del Torrent d’en Pere Parres van denunciar la proliferació d’incendis al carrer. Manifestaven el seu cansament i es queixaven de la manca d’informació de l’Ajuntament als seus requeriments repetits. I destacaven la por de moltes famílies del barri.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Més alarma a Terrassa per incendis de contenidors
To Top