Publicitat
Terrassa

Violant Cervera: “La residència de gent gran de Sant Pere Nord és una prioritat del Govern”

La titular de Drets Socials ha visitat l’entitat Prodis i aquesta tarda serà rebuda a l’ajuntament de Viladecavalls i a la Fundació Educativa Terrassa

La consellera Violant Cervera, durant la visita al Vapor Cortès, futura seu de l'entitat/ Nebridi Aróztegui

La consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha assegurat que la residència per a gent gran Sant Pere Nord, un dels equipaments més reclamats pel municipi, “és una prioritat del Govern i des del Departament volem complir amb aquesta reivindicació històrica de les veïnes i els veïns de Terrassa”. Així ho ha afirmat aquest migdia en el decurs de la visita a l’entitat Prodis , que promou una atenció integral a persones adultes amb discapacitat intel·lectual, malaltia mental o paràlisi cerebral.

Cervera ha visitat diverses iniciatives a la seu de la Fundació, a la plaça del Tint, i ha pogut conèixer de primera mà el projecte de l’edifici del Vapor. L’han acompanyat representants de l’entitat, membres del consistori terrassenc i el delegat de la Generalitat a Barcelona, Toni Morral. En el marc d’aquesta visita, la consellera ha destacat que Prodis “ha fet un pas endavant en el nou model d’autonomia personal i, a través de la seva expertesa, ha sabut aprofitar les potencialitats de les noves tecnologies per oferir a tots els usuaris amb necessitats diverses una atenció adaptada i orientada a promoure la seva autonomia”.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top