Publicitat
Terrassa

Les vespes obliguen a tancar els jardins de la Casa Alegre

L’espai segueix tancat aquest matí

Cartell informatiu a la porta dels jardins / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Els coneguts jardins de la Casa Alegre de Sagrera continuen tancats per prevenció: allà hi ha vespes asiàtiques. L’Ajuntament va anunciar ahir dimarts que l’emblemàtic espai, amb entrada pel carrer del Cardaire, seria reobert al públic aquest dimecres al matí perquè es considerava que no hi havia perill imminent per als usuaris. Però aquest matí el parc segueix tancat.

L’Ajuntament va alertar del tancament amb cartells. Un dels nius de vespes es trobava al terra. Era el més perillós i ja ha estat retirat. L’altre niu encara roman als jardins. Està en alçada i per això els tècnics municipals creien que no suposava un perill per als ciutadans, segons va dir ahir a la tarda el Consistori. De totes maneres. aquest segon focus será retirat la setmana vinent.

Aquest matí, la porta dels jardins segueix tancada. Només un gat, fugint dels gossos, entra i surt ficant-se entre els barrots del reixat. “Això és per les vespes, no?”, pregunta una dona mentre un home empenta la cadira de rodes del seu pare i li mostra els jardins des de l’exterior.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Les vespes obliguen a tancar els jardins de la Casa Alegre
To Top