Publicitat
Terrassa

“Atac” bandoler a Can Boada

Trabucaires i cultura popular per recordar els fets del 1609

Com va passar l’any 1609, un grup de bandolers “atacarà” dissabte vinent la Masia de Can Boada del Pi. Com queda dit, no serà precisament un atac que basi les seves possibilitats d’èxit en la sorpresa. Hi ha convocatòria oficial: serà una actuació de Trabucaires Bandolers de Terrassa per commemorar aquells fets.

Trabucaires Bandolers organitza l’acte amb la col·laboració de l’associació de veïns de Can Boada del Pi, l’Ajuntament i la Diputació. Els actes començaran a les 12 hores, amb la cercavila, i continuaran a les 13 amb les actuacions de Drac i Bruixes de Can Boada, l’Agrupació Folklòrica Amunt i Crits i la Cuca i el Drac Infantil de Terrassa.

Els organitzadors adverteixen a les persones amb problemes o amb sensibilitat auditiva, sobretot infants i gent gran, que adoptin mesures de protecció quan actuïn els trabucaires.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
“Atac” bandoler a Can Boada
To Top