Publicitat
Terrassa

Isabel Marquès i Oncolliga, premis Icater 2021

El Col·legi d’Advocats de Terrassa distingeix la síndica de greuges de Terrassa i la fundació Oncolliga pel foment, divulgació i defensa dels drets humans

Isabel Marquès, síndica de greuges de Terrassa / Nebridi Aróztegui

L’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (Icater) ha decidit distingir la síndica de greuges de Terrassa, Isabel Marquès, i la fundació Oncolliga Terrassa amb els Premi Drets Humans Icater 2021.

Marquès s’endú el Premi Drets Humans Icater 2021 a l’advocacia compromesa; mentre que Oncolliga Terrassa (Fundació Lliga catalana d’ajuda oncològica) ha estat l’escollida en la categoria de solidaritat.

Aquesta és la setena edició del guardó, que busca reconèixer persones o institucions compromeses amb el foment, divulgació i defensa dels drets continguts en la Declaració Universal dels Drets Humans, aprovada per l’ONU a l’any 1948.

Les distincions s’entregaran divendres 10 de desembre a partir de les 18.30 hores en un acte que tindrà lloc a la Sala Crespi de Terrassa (C/Major de Sant Pere, 59). La gala inclourà una xerrada a càrrec de Czarina Musni, activista i advocada filipina assenyalada amb “etiqueta vermella” pel règim del seu país, que parlarà de la persecució dels advocats i advocades defensors dels Drets Humans a Filipines.

Durant l’esdeveniment també es farà entrega del Diploma de Justícia Gratuïta a Antoni Ordoño Pino, com a reconeixement de la seva dedicació al Torn d’ofici.

Publicitat
To Top