Publicitat
Terrassa

Un traficant en patinet elèctric a Terrassa

Detingut un sospitós amb 15 paperines de cocaïna

La intervenció la va realitzar la Policia Municipal

No ha transcendit perquè el van aturar, si va cometre cap infracció. La qüestió és que uns agents de la Policia Municipal van interceptar aquest dimecres a la nit un individu que circulava en patinet elèctric per Sant Pere Nord i l’acabat detenint: duia a sobre 15 paperines de cocaïna, un cabdell de marihuana i 225 euros en efectiu. Està acusat d’un delicte contra la salut pública, de tràfic de drogues.

La intervenció policial va tenir lloc a les 23.25 hores al carrer de Roca i Roca. Una patrulla policial va aturar el sospitós a la cantonada d’aquest carrer amb el del Doctor Ferran.

Els guàrdies li van demanar la documentació i el van escorcollar. Va ser aleshores quan van trobar les substàncies estupefaents: 15 paperines de cocaïna i un cabdell de marihuana. El comís es va completar amb diners: 225 euros, en bitllets fraccionats. El sospitós va ser traslladat a la Prefectura, a l’avinguda de les Glòries Catalanes, per la instrucció de diligències per un delicte contra la salut pública.

Veïns de la zona han vist a les darreres setmanes moviments sospitosos d’individus que es mouen en patinet d’un lloc a l’altre i contacten amb grups de joves. Molt a prop del lloc on va actuar aquest dimecres la policia local s’han observat intercanvis de drogues per diners en plena via pública; a la plaça de Cipriano García, per exemple, una zona “calenta” on la Policia Municipal intervé sovint. A l’altra banda de l’avinguda de Jaume I, a Sant Pere, alguns ciutadans han estat testimonis de la venda de drogues protagonitzada per un traficant que es desplaça en patinet.

Publicitat
Un traficant en patinet elèctric a Terrassa
To Top