Publicitat
Terrassa

Calcinen un cotxe al carrer Albacete de Terrassa

El cotxe va ser calcinat ahir a la tarda i podria pertànyer a lonada dincendis de material urbà i vehicles que pateix Terrassa des de fa mesos

El cotxe calcinat al carrer Albacete / Uri Berbel

La tarda d’ahir dissabte 4 de desembre van calcinar un vehicle al carrer Albacete, de Terrassa. Només un cotxe va ser afectat, tot i que la vorera del costat va adoptar també el color ennegrit propi de la crema. Un veí de la zona ha informat a Diari de Terrassa de la troballa, després que succeís l’episodi.

Es desconeix l’autor de la crema i els motius, i si podria pertànyer a l’onada d’incendis de material urbà i vehicles que Terrassa viu des de fa mesos i que ha afectat als barris de Can Boada, Poble Nou-Zona Esportiva, Sant Pere i Can Parellada, entre d’altres.

L’Associació de veïns del Torrent d’en Pere Parres s’ha queixat en nombroses ocasions de la crema de material urbà i vehicles als carrers de la ciutat.

Publicitat
To Top