Publicitat
Terrassa

VÍDEO | Nou episodi de crema de contenidors i un vehicle a Can Parellada

L’Associació de Veïns del barri Per La Unitat denuncia els incendis intencionats que es produeixen cada setmana

Crema de contenidors i part de darrere d'un turisme al carrer d'Europa, Can Parellada / AVV Per la Unitat

Mobiliari urbà, contenidors i un vehicle han estat víctimes d’un nou incendi la matinada d’aquest diumenge 14 de novembre al barri de Can Parellada, concretament al carrer d’Europa.

Poc després de dos quarts d’una de la matinada, els serveis d’emergència han rebut la trucada d’un particular alertant que s’estava produint l’incendi, amb flames imporants i columna de fum. Una dotació dels Bombers de la Generalitat s’ha desplaçat fins al lloc i han pogut extingir les flames minuts després, però els danys ocasionats han estat diversos. El balanç ha estat de tres contenidors cremats (paper, vidre i un de rebuig), a més de les branques d’un arbre, una farola i la part de darrere d’un turisme que es trobava estacionat al costat de la bateria de contenidors. No s’han produït danys personals.

L’Associació de Veïns de Can Parellada per la Unitat del nostre barri han publicat un vídeo a les seves xarxes socials denunciant el nou episodi de crema intencionada de mobiliari i turismes a la via urbana. “Aquesta nit ens ha tocat a Can Parellada”, expliquen, en un missatge clar de denúncia dels incendis reiterats de contenidors que s’estan produint a la nostra ciutat des de fa ja uns mesos.

En la mateixa línia, la Federació d’Associacions de Veïns de Terrassa ha denunciat els repetits incendis que tenen lloc cada cap de setmana a la nostra ciutat, subrallant que “una nit més, en un dels nostres barris cremen cotxes, contenidors i faroles. Aquesta vegada ha tocat al barri de Can Parellada”, lamenten, i afegeixen que “portem mesos patint aquestes situacions a Terrassa”. Només a l’octubre, uns catorze contenidors van cremar als barris de Can Boada, Poble Nou-Zona Esportiva o Sant Pere, entre d’altres.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
VÍDEO | Nou episodi de crema de contenidors i un vehicle a Can Parellada
To Top