Publicitat
Policia Mossos d'Esquadra a terrassa Diari de Terrassa (4)
Terrassa

Robatori al MediaMarkt de Terrassa

Els lladres van utilitzar una arma de foc simulada

La botiga de MediaMarkt de Terrassa va ser objecte aquest dimecres d’un robatori en plena llum del dia. Els fets van passar cap a les 15 hores, quan uns individus van fer servir una arma de foc simulada per espantar el personal i endur-se diversos productes a la venda.

Segons han confirmat fons policials a Diari de Terrassa el botí no va ser gaire gran. Segons sembla els lladres se’n van endur quatre mòbils de l’establiment d’informàtica, electrònica i electrodomèstics situat al complex comercial i d’oci Parc Vallès.

Tot i ser dia festiu, ahir era una jornada d’obertura comercial autoritzada.

Els Mossos d’Esquadra mantenen la investigació oberta.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori al MediaMarkt de Terrassa
To Top