Publicitat
Terrassa

Nova FP en xarxuteria el curs 2022-23

Els estudis es faran a l’Institut Cavall Bernat

Terrassa sumarà una nova formació en xarcuteria

Terrassa estrenarà el curs 2022-23 un nou cicle de Formació Professional (FP) en l’especialitat de Xarcuteria i Cansaladeria. Els nous estudis seran de grau mitjà i s’impartiran a l’Institut (INS) Cavall Bernat que ja ofereix cicles relacionats amb l’hostaleria i la restauració. Així ho ha anunciat aquest matí de dilluns la regidora d’Educació, Teresa Ciurana, durant la comissió de cicles de la vida.

A més d’aquest nou cicle, Ciurana ha dit que es treballa amb Serveis Territorials i amb la direcció general d’FP per implantar nous cursos de formació professional vinculats als sectors sanitari (aquest es faria a l’Institut Blanxart), comerç i jardineria, a més d’un curs bàsic d’informàtica que es faria a l’Institut Nicolau Copèrnic.

Sobre FP, la regidora ha explicat també que es mantenen les converses per obrir un centre integral d’FP encara que no ha dit on s’ubicaria. En principi, es parlava de posar aquest centre a l’Institut Santa Eulàlia, però no s’ha concretat. Un centre integral d’FP vol dir que està dedicat fonamentalment a aquests estudis i que es converteix en una referència del municipi i del seu entorn. A més d’FP poden fer batxillerat però no l’ESO. Per aquest motiu, l’Ajuntament tenia sobre la taula  fer que l’Escola Auró fos un institut-escola i encabir l’oferta de l’ESO que perderia el santa Eulàlia.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Nova FP en xarxuteria el curs 2022-23
To Top