Publicitat
Terrassa

Tall temporal la nit de divendres a dissabte a l’enllaç entre la C-58 i l’avinguda del Vallès

El tall serà efectiu entre les 22 hores del divendres i les 6 hores del dissabte

La C-58 es veurà afectada temporalment aquest divendres al vespre

L’enllaç entre l’autopista C-58 i l’avinguda del Vallès es tallarà entre les 22 hores de la nit de divendres fins a les 6 hores del matí de dissabte. El motiu són les obres que duu a terme la Generalitat. Es procedirà a pavimentar el ramal de sortida de la calçada lateral dreta de l’autopista que va a parar al costat oest de l’avinguda del Vallès, en sentit descendent, direcció Can Parellada, així com algunes franges de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès.

Es tallarà la circulació d’aquest ramal, així com la circulació de la calçada descendent del costat oest de l’avinguda del Vallès, entre el ramal d’incorporació a l’autopista en direcció Manresa i el ramal d’incorporació a l’autopista en direcció Barcelona.

Quedarà afectada, d’aquesta manera, la calçada en sentit descendent del costat oest de l’avimnguda del Vallès i el ramal de sortida de l’autopista que va a parar a aquesta calçada en sentit descendent (direcció Can Parellada). No s’afectarà a cap altre ramal ni calçada.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top