Publicitat
Mercadal mercadillo mercat Martí l'Humà / Nebridi Aróztegui
Terrassa

Diumenge, mercadal a Terrassa

Obertura especial a l’avinguda de Béjar

Mercadal a l'avinguda de Béjar

El Mercadal Martí l’Humà obrirà aquest diumenge que ve, 2 de gener. El mercat ambulant de l’avinguda de Béjar aprofitarà un dels dies d’obertura especial per desenvolupar la seva activitat, com si fos dimecres, entre les 9 i les 13 hores. El mateix va fer diumenge 19 de desembre.

Els terrassencs podran gaudir d’aquesta proposta comercial en ple període nadalenc. L’Ajuntament, amb el lema “Comprem a Terrassa”, va recordar ahir tant aquesta activitat com els horaris especials dels dos mercats fixes de Terrassa. El de la Independència, al Centre, obrirà les seves portes demà divendres 31 de gener, de 7.30 a 15 hores, com va fer divendres de la setmana passada, 24 de desembre.

El Mercat de Sant Pere, situat a la plaça del Triomf, ha mantingut els dies passats el seu horari habitual. Demà divendres 31 de gener, però, el recinte comercial del barri de Sant Pere tancarà a les 16 hores.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Diumenge, mercadal a Terrassa
To Top