Publicitat
bombers
Terrassa

Una fuita d’aigua afecta un bar i habitatges a Terrassa

Incidència a la Cogullada

Els bombers han tancat el subministrament

Els bombers han intervingut aquest matí de divendres en un edifici de la Cogullada per tallar una fuita d’aigua que ha afectat un bar i una comunitat de veïns al barri de la Cogullada de Terrassa. Segons sembla, la fuita ha estat causada pel trencament d’una junta d’una canonada.

Els fets han tingut lloc a les 11 hores al carrer d’Edison, al costat d’uns comptadors, segons fonts dels serveis d’emergències. Una dotació de Bombers de la Generalitat ha intervingut durant quaranta minuts per tancar el subministrament d’aigua i revisar l’edifici. El líquid s’ha filtrat per sostres i l’escala.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Una fuita d’aigua afecta un bar i habitatges a Terrassa
To Top