Publicitat
incendi foc nau abandonada carrer saturn
Terrassa

Incendi en una nau abandonada de Terrassa

Hi han treballat fins a 14 vehicles de Bombers

Imatge que presentava la nau dimecres al matí / Nebridi Aróztegui

Un incendi ha devastat aquesta nit passada una nau industrial abandonada del carrer de Saturn. Fins a 14 dotacions de Bombers de la Generalitat han treballat en l’extinció del foc, que va començar en un sofà en l’exterior de l’edifici i es va propagar a l’interior. No es van registrar víctimes. Allà no hi havia ningú.

Eren les 23.57 de dimarts quan es van rebre les alertes. Un incendi cremava un antic magatzem del polígon industrial de Can Parellada. La nau estava repleta de fum. Les flames havien entrat en l’immoble des de fora, des d’un sofà. Una vegada dins, es van estendre i van cremar tancaments de vidre, persianes i escombraries. No va cremar més coses perquè no hi havia més combustible. Tampoc no va passar a cap altre edifici.

Els bombers, que van desplaçar 14 dotacions al carrer de Saturn, van treballar en l’extinció i, sobretot, en la ventilació de l’espai, una nau de 3.000 metres quadrats. Uns tècnics van anul·lar el risc elèctric.

/ Nebridi Aróztegui

A les 00.50 hores, l’incendi estava estabilitzat, però el treball dels serveis d’extinció va durar fins prop de les 3 hores, quan les últimes unitats de bombers van marxar del polígon industrial de Can Parellada. Ahir al matí van tornar-hi per revisar la nau. No tenia danys estructurals, segons Bombers.

/ Nebridi Aróztegui

/ Nebridi Aróztegui

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Incendi en una nau abandonada de Terrassa
To Top