Publicitat
Robatori Sanfilippo
Terrassa

Robatori a la botiga Sanfilippo de Terrassa

Assalt nocturn a l’Associació Sanfilippo

Belén, responsable de l'establiment i de la fundació, al costat del vidre destrossat / NEBRIDI ARÓZTEGUI

Han actuat amb tant de menyspreu que han llançat la foto d’un jove malalt al mig del carrer mentre fugien. Era la foto d’una urna de metacrilat utilitzada com a guardiola per l’entitat solidària assaltada aquesta matinada de divendres al Cementiri Vell. És l’Associació Sanfilippo Barcelona, que té una botiga, per recaptar fons amb la venda d’articles de segona mà, al passeig de Joan Miró. Els lladres han rebentat el vidre de l’establiment en un episodi més de l’onada de robatoris a comerços que viu la ciutat en les últimes setmanes.

FOTOS | Robatori a la botiga Sanfilippo de Terrassa

Els lladres han intentat primer obrir la porta a les braves forçant el pany, però no han pogut. Potser no han sabut fer-ho. I llavors han optat pels cops al vidre de la porta. Han assestat diversos impactes fins que han obert el forat suficient per entrar en el local. Allà poc hi ha de valor. L’associació ven productes, des de roba fins a llibres o joguines, per aconseguir fons per a la recerca sobre la síndrome Sanfilippo, una malaltia infantil rara, neurodegenerativa, acumulativa i mortal.

Monedes

A Terrassa la sofreix un noi. La seva foto cobria l’urna-guardiola en la qual hi havia algunes monedes. Els delinqüents han agafat els diners i han tirat la foto al carrer quan fugien amb un botí segurament més minso del que pensaven: s’han endut un ordinador, uns 100 euros que hi havia per a canvi en la caixa i les monedes de la guardiola. Poc més. Això sí, han destrossat la porta i han remogut i tirat calaixos.

Els Mossos d’Esquadra han inspeccionat el local a la recerca de proves. També han estat a uns metres, en una cafeteria situada en la Rambla de Sant Nebridi, on els lladres han intentat entrar-hi després de rebentar un cristall. No han pogut.

Aquest dijous va ser assaltat un comerç de mòbils al carrer de la Font Vella, via del Centre especialment afectada per una successió de robatoris amb força en establiments comercials aquest mes de gener. Dies enrere els Mossos d’Esquadra van detenir un sospitós, però no ha transcendit el seu grau d’implicació en els assalts nocturns.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Robatori a la botiga Sanfilippo de Terrassa
To Top