Publicitat
Bombers-Terrassa
Terrassa

Fuita de gas al Centre de Terrassa

Uns treballadors han foradat una canonada

Els bombers han tallat la fuita i han ventilat l'edifici

Uns treballadors que feien obres en un habitatge han provocat aquest dimarts una fuita de gas al Centre de Terrassa, segons fonts dels serveis d’emergències. Tres persones han estat desallotjades de l’edifici afectat i altres veïns s’han confinat en els seus domicilis. Els fets han tingut lloc al carrer de la Creu Gran.

El sistema 112 ha rebut les alertes a les 17.45 hores. Segons les primeres informacions, uns operaris estaven treballant en unes reformes en el vestíbul d’un edifici, a prop del carrer de la Societat, quan han foradat de manera involuntària una canonada del gas, causant la fuita.

Quatre dotacions de Bombers de la Generalitat s’han desplaçat al carrer de la Creu Gran per fer els mesuraments de concentració del gas. Han tancat la clau general i han ventilat l’immoble.

Tres persones han estat desallotjades. Un quart d’hora després de l’inici de la intervenció, la concentració de gas ja no era perillosa. Tècnics d’una companyia de subministrament s’han encarregat de la reparació de la instal·lació i els veïns desallotjats han pogut tornar als seus domicilis.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Fuita de gas al Centre de Terrassa
To Top