Publicitat
Terrassa

Salut obre la tercera dosi als majors de 18 anys quan faci cinc mesos de la segona

S’equipara l’interval entre vacunes en el grup de joves de fins a 29 anys al de la resta d’adults

Els catalans d’entre 18 i 29 anys ja poden demanar cita per a la tercera dosi si han passat cinc mesos de la segona.

Salut va obrir la setmana passada el calendari de cites per a aquest grup d’edat, però havia de fer vuit mesos des d’haver completat la pauta, requisit que complien molt poques persones, la gran majoria cuidadors de gent gran. Ara, però, Salut canvia el criteri i només caldrà esperar cinc mesos entre la segona i la tercera dosi.

Aquest grup d’edat es va començar a immunitzar de forma massiva a l’estiu i, per tant, ara s’han començat a complir els cinc mesos de la seva pauta completa. Això sí, el document de Salut indica que cal esperar per la dosi de record si s’ha passat la Covid-19 en els últims cinc mesos, tot i que en casos excepcionals es podrà rebre a partir de les quatre setmanes.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
To Top