Publicitat
ambulancia
Terrassa

Bolca un vehicle a Terrassa

Una persona pateix una crisi d’ansietat

Dotació del SEM

Una persona ha estat traslladada aquesta tarda de dimecres a l’Hospital de Terrassa en patir una crisi d’ansietat després d’un accident de trànsit. Els fets han tingut lloc al carrer de Colom. Allà, a l’alçada de la plaça de la Tecnologia, ha bolcat un vehicle.

Eren les 14.02 hores quan els serveis d’emergències han estat alertats de l’accident, un xoc entre dos turismes amb bolcada posterior d’un dels vehicles implicats.

Dotacions policials, de Bombers de la Generalitat i del SEM s’han presentat en la zona. Segons les primeres informacions, no hi havia persones atrapades. Una víctima, però, ha patit una crisi d’ansietat i ha estat traslladada a l’Hospital de Terrassa. Els bombers han capgirat el cotxe i han netejat la calçada de les restes de l’impacte.

El butlletí matinal del diari, Bon Dia Terrassa
Cada matí al teu correu. Gratis.

Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.

Publicitat
Bolca un vehicle a Terrassa
To Top